Podcast Struikelen over het verleden (schoolproject)

De podcast Struikelen over het verleden is een podcast met veel aandacht voor het Stolpersteine project in Leiden en voor een specifieke Stolperstein in het Drentse Nieuweroord voor verzetsman Geert Stukje. Hoe dat bij elkaar hoort, dat hoor je in deze podcast. Drie leerlingen van het Deltion College in Zwolle, Kyara Metselaar, Fabienne Pouw en Julia Overweg, maakten een podcast voor hun opleiding. Zij kozen de Stolpersteine als thema en een van onze werkgroepleden, Barbera Bikker, werd geïnterviewd.

Luister hier naar deze podcast van circa 25 minuten.

 

 

Lukt het niet om het af te spelen, klik dan op deze link.

 

De steen van Geertje Stukje aan de Middenraai in Nieuweroord. Het boek waar in de podcast naar wordt gerefereerd is hier te vinden.